Våre ansatte

Liv Hege Jenssen

Veterinær, deleier og daglig leder

Linda ble uteksaminert ved NMBU i 2003. Etter to år i kombinert praksis, og et par fødselspermisjoner grunnla hun sammen med Liv Hege Dyrlegene i mai 2007. Linda er aller mest glad i å utrede hudsykdommer hos hund og katt. I tillegg har hun et varmt hjerte for eksotiske dyr.

Linda Bakken Bøe

Veterinær og deleier

Vi hadde den store glede av å ønske Per velkommen til teamet vårt i 2017. Han er utdannet ved NMBU, og var også en periode tilknyttet skolens klinikk. Per utfører avansert kirurgi, ortopedi og billeddiagnostikk. Vi tar i mot henvisninger til Per fra andre klinikker og veterinærer i Bodø og Nordland. Per ser ut til å takle vårt ellers kvinnedominerte miljø aldeles forbilledlig.

Per Dypsund

Veterinær

Linn har vært med oss siden 2011. Hun ble uteksaminert ved NMBU samme år. Hos oss har Linn hatt hovedansvaret for våre øye- og hjertepasienter. Akkurat nå er hun hjemme med sitt barn nummer to, en nydelig sønn. Cecilie tiltrer midlertidig i hennes sted.

Linn Lyngved Pedersen

Veterinær, for tiden i fødselspermisjon

Ane gikk inn i fast stilling hos Dyrlegene i august 2018. Hun gikk ut fra NMBU samme år. Selv om hun enda må kunne betraktes om østlending har hun humor som er en nordlending verdig. Ane finner du i poliklinikken og på akuttvakten, og vi synes hun er utrolig flink til alt hun gjør. Etter studiet har hun allerede rukket å bygge på sin kunnskap rundt akuttmedisin.

Ane Linnea Høiby

Veterinær

Serviceinnstilte Cecilie ble uteksaminert i januar 2019 fra universitetet i Budapest, Ungarn. Hun er ansatt i et fødselsvikariat fra og med april 2019 og inntil videre. Vi kan ikke utelukke at hun blir invitert til å bli værende siden klinikken er i sterk vekst.

Cecilie Johana Nørgaard

Veterinær

Gøril jobber til daglig i Mattilsynet, der hun er spesielt opptatt av dyrevern. Du finner henne hos oss en ettermiddag i uken. Hun har arbeidet ved klinikken periodisk siden oppstarten. Hos oss driver hun med forebyggende helsearbeid, samt rådgir våre ansatte i forhold til dyrevern og lovverk.

Gøril Moe Hagen

Veterinær, deltidsansatt

Regina er vestveggen i kirurgiavdelingen. Hun ble uteksaminert ved Hanseberg, Danmark i 2015. Med en ekstrem dedikasjon passer hun alltid på at våre kirurgipasienter ligger trygt, og at alle som trenger smertelindring og trøst er tilstrekkelig tatt hånd om. Regina har et hjerte for fugler og eksotiske dyr.

Regina Kildal

Dyrepleier

Liza er utdannet ved Hanseberg i Kolding i Danmark. Hun har vært med oss nesten siden begynnelsen. Liza har videreutdanning innen tannhelse- og pleie, og jobber mye i team med Liv Hege. Hun har dessuten en større fan-skare som vil prate skjit mens de klipper klør aller helst med henne.

Liza Maria Kaspersen

Dyrepleier

Marianne er også tidligere elev ved Hanseberg i Kolding, Danmark. Først gjestet hun oss i sin studiepraksis, men valgte heldigvis å bli værende igjen også etter eksamen. Vi deler henne med Veterinærsenteret på Ørnes. For tiden jobber hun 20% hos oss. Marianne er fantastisk allsidig. Vii liker best de dagene hun er hos oss.

Marianne Morsund

Dyrepleier

Katrine er utdannet ved Nord Universitet våren 2019. Hun har hatt praksis hos oss under hele studiet, og vi ønsket sterkt at hun skulle akseptere fast stilling videre hos oss. Og det har hun gjort, og gikk dermed inn i fast stilling like etter uteksaminering.

Katrine Susort Vårvik

Dyrepleier

Jeanette har gjort seg selv helt uunnværlig i klinikken i de to årene hun har vært tilsatt hos oss. Hun er opprinnelig revisorutdannet. Hos oss har hun kontroll på økonomi, datasystemer, personell, og lønn. Alt kan faktisk fikses når Jeanette tar tak. Når hun har tid tar hun også hånd om resepsjonen. Det har ikke lyktes oss å finne denne damas begrensninger.

Jeanette Gundersen

Administrasjon og resepsjon

Karina har vært tilsatt i resepsjonen vår siden 2016. Hun er en trygg og rolig veileder for kunder, og spesielt for våre hundepasienter. Hun er eksepsjonelt god til å ordne opp rundt seg, og passer på at alt er på stell. Karina konkurrerer på høyt nivå i lydighet, og hjelper mange hundeeiere hos oss med hverdagsproblemer og lydighetsutfordringer.

Karina Arhaug

Resepsjon, atferd og trening av hund

Elisabeth får deg til å føle deg hjemme når du kommer til oss og hun er god til å se utfordringer du måtte ha. Kanskje du har hatt en privat konsultasjon hos oss med Elisabeth dersom du har en utfordring knyttet til hverdagslydighet hos hund? Hun er involvert i vår kursvirksomhet som vedrører atferd og lydighet. Elisabeth sitt fremste kjennetegn er at hun gir alle hunder en stemme. Og hundene elsker henne tilbake.

Elisabeth Bryhn

Resepsjon, atferd og trening av hund

Monica er en rutinert resepsjonist. Fra sine år på hotell har hun bred erfaring med kundebehandling, booking og tilrettelegging. Heldig for oss var hun også flink med hund, og hadde lyst til å jobbe tettere med det vi har som felles interesse. Fra 2018 har hun vært fast ansatt i vår resepsjon. Monica fikser alt.

Monica Kulstad

Resepsjon

Kaja studerer til å bli Veteinær ved Nord Universitet. Hun har stilling som ekstrahjelp hos oss ved siden av studiet. Hun har også verdifull kompetanse via sin første utdanning som radiolog. Hun skal være hos oss til våren 2020, da hun reiser videre til studier i Slovakia. Du treffer henne både i klinikk og butikk.

Kaja Rørnes

Veterinærstudent

Tirill ble ansatt hos oss våren 2018, etter at hun hadde fullført videregående utdanning. Hun jobber som ekstrahjelp i resepsjonen, men gir oss gjerne en hjelpende hånd inne i klinikken. Du treffer også Tirill som butikkmedarbeider ved vår avdeling på City Nord. Tirill har en skolepause, mens hun motiverer seg til veterinærstudiet.

Tirill Ellingsen

Ekstrahjelp

Vanja har ansvaret i vår avdeling på City Nord, butikken. Hun er alvorlig serviceinnstilt, og skaffer til veie det utroligste kundene måtte ha bruk for. Hun er også veldig glad i å snakke hund, og det er det mange av kundene våre som også er. Hun har kontroll over drift og økonomi, og sammen med Maria har hun ansvaret for vareutvalget.

Vanja Elin Pedersen

Butikksjef

Maria har har vært ansatt ved butikken siden 2016. Hun har bred kompetanse fra salg og service, og egner seg veldig godt til å holde tråden i varebestillinger og strukturering/design av uttrykket i klinikken. Maria har fartstid i Dyrebeskyttelsen, og er et utpreget kattemenneske. Vi har aldri sett Maria i dårlig humør.

Maria Serina Kristensen

Ass butikksjef

Merethe er ansatt som butikkmedarbeider på City Nord. Det har hun vært de siste 3 årene, men fra i år har vi ønsket at hun skulle tiltre i 70% stilling, noe hun har takket ja til. Hun hjelper alltid til i en knipe, og trår til der det trengs ekstra hender. Har du tenkt på hvor mange sekker fôr som skal bæres inn til hyllene i løpet av en uke?

Merethe Arhaug

Butikkansatt

Janne er et kinderegg bak i kulissene i klinikken. Noen må passe på at alt er der det skal, og at det som forbrukes erstattes. Dette har Janne utført med presisjon fra og til siden 2005, da hun med sin entusiasme skapte sin egen stilling rett og slett ved å vise at hun duger!

Janne Pettersen Kulstad

Alt mulig

Marianne studerer dyrepleie ved Nord Universitet. Under studiet har hun sin praksis hos oss. I tillegg jobber hun på siden av studiet på butikken vår på City Nord. Hun har glitt rett inn i teamet, og vi savner henne når hun må bruke dagene sine på teori, heller enn praksis.

Marianne Rosted

Dyrepleierstudent

Jonil var tidligere ansatt ved Dyrlegene som smådyrveterinær i poliklinikken, men valgte i 2018 å tre over i produksjonsdyr og hest. heldigvis klorer hun seg stadig fast i det sosiale og faglige rundt klinikken. Når hun ikke kjører praksis underviser hun på Universitetet våre håpefulle dyrepleierstudenter.

Ekstern kollega Jonil Ursin

Stordyrveterinær, ambulatorisk praksis

Ole har vært sammen med oss helt siden begynnelsen i 2007, men liker best å holde på med produksjonsdyr og hest. Vi setter stor pris på Ole sine talenter med vaffeljern, og de plutselige kunnskapsquizzene, og de interessante debattene han alltid omgir seg med. Ole har distriktskontor i etasjen over klinikken, men har hovedkontoret i bilen. Vi formidler kontakt ved behov.

Ekstern kollega Ole Gjestemoen

Stordyrveterinær, ambulatorisk praksis