Ansatte

Liv Hege

Liv Hege Jenssen

Veterinær, deleier og daglig leder

Liv Hege ble utdannet ved Tierärztliche Hochschule Hannover i 1998, og er gründer av bedriften sammen med Linda. Hovedinteressen er tenner og reproduksjon. Hun gjør også mye av det administrative arbeidet i klinikken.

thumbnail_Linda nettside

Linda Bakken Bøe

Veterinær og deleier

Linda ble uteksaminert ved NMBU i 2003. Etter to år i kombinert praksis, og et par fødselspermisjoner grunnla hun sammen med Liv Hege Dyrlegene i mai 2007. Linda er aller mest glad i å utrede hudsykdommer hos hund og katt. I tillegg har hun et varmt hjerte for eksotiske dyr.

Per nytt

Per Dypsund

Veterinær

Vi hadde den store glede av å ønske Per velkommen til teamet vårt i 2017, og så ble han medeier i 2019. Han er utdannet ved NMBU, og var også en periode tilknyttet skolens klinikk. Per utfører avansert kirurgi, ortopedi og billeddiagnostikk. Vi tar i mot henvisninger til Per fra andre klinikker og veterinærer i Bodø og Nordland. Per ser ut til å takle vårt ellers kvinnedominerte miljø aldeles forbilledlig.

Linn

Linn Lyngved Pedersen

Veterinær

Linn har vært med oss siden 2011. Hun ble uteksaminert ved NMBU samme år. Hos oss har Linn hatt hovedansvaret for våre øye- og hjertepasienter.

Ane

Ane Linnea Høiby

Veterinær

Ane gikk inn i fast stilling hos Dyrlegene i august 2018. Hun gikk ut fra NMBU samme år. Selv om hun enda må kunne betraktes om østlending har hun humor som er en nordlending verdig. Ane finner du i poliklinikken og på akuttvakten, og vi synes hun er utrolig flink til alt hun gjør. Etter studiet har hun allerede rukket å bygge på sin kunnskap rundt akuttmedisin.

Cecilie

Cecilie Johana Nørgaard

Veterinær

Serviceinnstilte Cecilie ble uteksaminert i januar 2019 fra universitetet i Budapest, Ungarn.

Stetoskop

Gøril Moe Hagen

Veterinær, deltidsansatt

Gøril jobber til daglig i Mattilsynet, der hun er spesielt opptatt av dyrevern. Du finner henne hos oss en ettermiddag i uken. Hun har arbeidet ved klinikken periodisk siden oppstarten. Hos oss driver hun med forebyggende helsearbeid, samt rådgir våre ansatte i forhold til dyrevern og lovverk.

thumbnail_Nettside Regina JPEG

Regina Kildal

Dyrepleier

Regina er vestveggen i kirurgiavdelingen. Hun ble uteksaminert ved Hanseberg, Danmark i 2015. Med en ekstrem dedikasjon passer hun alltid på at våre kirurgipasienter ligger trygt, og at alle som trenger smertelindring og trøst er tilstrekkelig tatt hånd om. Regina har et hjerte for fugler og eksotiske dyr.

Liza 2

Liza Maria Kaspersen

Dyrepleier

Liza er utdannet ved Hanseberg i Kolding i Danmark. Hun har vært med oss nesten siden begynnelsen. Liza har videreutdanning innen tannhelse- og pleie, og jobber mye i team med Liv Hege. Hun har dessuten en større fan-skare som vil prate skjit mens de klipper klør aller helst med henne.

Marianne m

Marianne Morsund

Dyrepleier

Marianne er også tidligere elev ved Hanseberg i Kolding, Danmark. Først gjestet hun oss i sin studiepraksis, men valgte heldigvis å bli værende igjen også etter eksamen. Vi deler henne med Veterinærsenteret på Ørnes. For tiden jobber hun 20% hos oss. Marianne er fantastisk allsidig. Vi liker best de dagene hun er hos oss.

thumbnail_Nettside Hanne

Hanne Vindstad

Dyrepleierstudent

Hanne er ferdig utdannet ved Nord Universitet våren 2021. Hun har hatt praksis hos oss under hele studiet, og vi ønsker sterkt at hun skulle akseptere fast stilling videre hos oss. Og det har hun gjort, og går dermed inn i fast stilling like etter uteksaminering.

thumbnail_Nettside Frida

Frida Pettersen

Dyrepleierstudent

Frida er ferdig utdannet ved Nord Universitet våren 2021. Hun har hatt praksis hos oss under hele studiet, og vi ønsker sterkt at hun skulle akseptere fast stilling videre hos oss. Og det har hun gjort, og går dermed inn i fast stilling like etter uteksaminering.

Karina pdf

Karina Arhaug

Resepsjon, atferd og trening av hund

Karina har vært tilsatt i resepsjonen vår siden 2016. Hun er en trygg og rolig veileder for kunder, og spesielt for våre hundepasienter. Hun er eksepsjonelt god til å ordne opp rundt seg, og passer på at alt er på stell. Karina konkurrerer på høyt nivå i lydighet, og hjelper mange hundeeiere hos oss med hverdagsproblemer og lydighetsutfordringer.

Til hjemmeside

Elisabeth Bryhn

Resepsjon, atferd og trening av hund

Elisabeth får deg til å føle deg hjemme når du kommer til oss og hun er god til å se utfordringer du måtte ha. Kanskje du har hatt en privat konsultasjon hos oss med Elisabeth dersom du har en utfordring knyttet til hverdagslydighet hos hund? Hun er involvert i vår kursvirksomhet som vedrører atferd og lydighet. Elisabeth sitt fremste kjennetegn er at hun gir alle hunder en stemme. Og hundene elsker henne tilbake.

Monica

Monica Kulstad

Resepsjon

Monica er en rutinert resepsjonist. Fra sine år på hotell har hun bred erfaring med kundebehandling, booking og tilrettelegging. Heldig for oss var hun også flink med hund, og hadde lyst til å jobbe tettere med det vi har som felles interesse. Fra 2018 har hun vært fast ansatt i vår resepsjon. Monica fikser alt.

thumbnail_Nettside Janne JPG

Janne Pettersen Kulstad

Resepsjon

Janne er solstrålen du møter i resepsjonen. Noen må passe på at alt er der det skal, og at det som forbrukes erstattes. Dette har Janne utført med presisjon fra og til siden 2005, da hun med sin entusiasme skapte sin egen stilling rett og slett ved å vise at hun duger!

Jeanette

Jeanette Gundersen

Administrasjon og resepsjon

Jeanette har gjort seg selv helt uunnværlig i klinikken vår. Hun er opprinnelig revisorutdannet. Hos oss har hun kontroll på økonomi, datasystemer, personell, og lønn. Alt kan faktisk fikses når Jeanette tar tak. Når hun har tid tar hun også hånd om resepsjonen. Det har ikke lyktes oss å finne denne damas begrensninger.

Stetoskop

Vanja Elin Pedersen

Butikksjef

Vanja har ansvaret i vår avdeling på City Nord, butikken. Hun er alvorlig serviceinnstilt, og skaffer til veie det utroligste kundene måtte ha bruk for. Hun er også veldig glad i å snakke hund, og det er det mange av kundene våre som også er. Hun har kontroll over drift og økonomi, og sammen med Maria har hun ansvaret for vareutvalget.

Maria

Maria Serina Kristensen

Ass butikksjef

Maria har har vært ansatt ved butikken siden 2016. Hun har bred kompetanse fra salg og service, og egner seg veldig godt til å holde tråden i varebestillinger og strukturering/design av uttrykket i klinikken. Maria har fartstid i Dyrebeskyttelsen, og er et utpreget kattemenneske. Vi har aldri sett Maria i dårlig humør.

Stetoskop

Merethe Arhaug

Butikkansatt

Merethe er ansatt som butikkmedarbeider på City Nord. Det har hun vært de siste 3 årene, men fra i år har vi ønsket at hun skulle tiltre i 70% stilling, noe hun har takket ja til. Hun hjelper alltid til i en knipe, og trår til der det trengs ekstra hender. Har du tenkt på hvor mange sekker fôr som skal bæres inn til hyllene i løpet av en uke?

Jonil JPEG

Jonil Ursin, ekstern kollega

Stordyrveterinær, ambulatorisk praksis

Jonil var tidligere ansatt ved Dyrlegene som smådyrveterinær i poliklinikken, men valgte i 2018 å tre over i produksjonsdyr og hest. heldigvis klorer hun seg stadig fast i det sosiale og faglige rundt klinikken. Når hun ikke kjører praksis underviser hun på Universitetet våre håpefulle dyrepleierstudenter.

Stetoskop

Ole Gjestemoen, ekstern kollega

Stordyrveterinær, ambulatorisk praksis

Ole har vært sammen med oss helt siden begynnelsen i 2007, men liker best å holde på med produksjonsdyr og hest. Vi setter stor pris på Ole sine talenter med vaffeljern, og de plutselige kunnskapsquizzene, og de interessante debattene han alltid omgir seg med. Ole har distriktskontor i etasjen over klinikken, men har hovedkontoret i bilen. Vi formidler kontakt ved behov.