Ansatte

Liv Hege

Liv Hege Jenssen

Veterinær, eier og daglig leder

Liv Hege ble utdannet ved Tierärztliche Hochschule Hannover i 1998, og er gründer av bedriften sammen med Linda. Hovedinteressen er tenner og reproduksjon. Hun gjør i tillegg mye av det administrative arbeidet i klinikken.

thumbnail_Linda nettside

Linda Bakken Bøe

Veterinær og eier

Linda ble uteksaminert ved NMBU i 2003. Hun grunnla sammen med Liv Hege Dyrlegene i mai 2007. Linda har spesiell interesse og kompetanse på hudlidelser hos katt og hund.

Per nytt

Per Dypsund

Veterinær og eier

Vi hadde den store glede av å ønske Per velkommen til teamet vårt i 2017, og så ble han medeier i 2019. Han er utdannet ved NMBU, og var også en periode tilknyttet skolens klinikk. Per utfører avansert kirurgi, ortopedi og billeddiagnostikk.

Linn

Linn Lyngved Pedersen

Veterinær og daglig leder Nær Deg

Linn har vært med oss siden 2011. Hun ble uteksaminert ved NMBU samme år. Hos oss har Linn hovedansvaret for våre øyepasienter, og er i tillegg daglig leder på Nær Deg (vår filial på Mørkved).

Ane

Ane Linnea Høiby

Veterinær

Ane gikk inn i fast stilling hos Dyrlegene i august 2018. Hun gikk ut fra NMBU samme år. Ane har etterutdanning i akuttmedisin og indremedisin, og gjør mindre kirurgiske inngrep.

cecilie

Cecilie Johana Nørgaard

Veterinær

Cecilie ble uteksaminert i januar 2019 fra universitetet i Budapest, Ungarn, og har siden da jobbet hos oss. Hun jobber mye med ultralyd og indremedisin, og har etterutdannet seg i dette.

Stetoskop

Gøril Moe Hagen

Veterinær, deltidsansatt

Gøril jobber til daglig i Mattilsynet, der hun er spesielt opptatt av dyrevern. Du finner henne hos oss en ettermiddag i uken. Hun har arbeidet ved klinikken periodisk siden oppstarten. Hos oss driver hun med forebyggende helsearbeid, samt rådgir våre ansatte i forhold til dyrevern og lovverk.

tobias

Tobias Olsen

Veterinær

Tobias ble uteksaminert i 2022 ved NMBU. Tobias har etterutdanning i og spesiell interesse for både tenner og exotics (fugler, gnagere, kaniner, og reptiler).

Liza 2

Liza Maria Kaspersen

Dyrepleier

Liza er utdannet ved Hanseberg i Kolding i Danmark. Hun har vært med oss nesten siden begynnelsen. Liza har etterutdanning innen tannhelse- og pleie, og er derfor oftest å finne på tannrommet vårt.

thumbnail_Nettside Regina JPEG

Regina Kildal

Dyrepleier

Regina er vestveggen i kirurgiavdelingen. Hun ble uteksaminert ved Hanseberg, Danmark i 2015. Med en ekstrem dedikasjon passer hun på at våre kirurgipasienter ligger trygt i anestesi, og at alle som trenger smertelindring og trøst er tilstrekkelig tatt hånd om.

thumbnail_Nettside Hanne

Hanne Vindstad

Dyrepleier

Hanne var ferdig utdannet ved Nord Universitet våren 2021. Hun har spesiell interesse for anestesi og analgesi, og etterutdanning innen akuttmedisin.

thumbnail_Nettside Frida

Frida Pettersen

Dyrepleier

Frida var ferdig utdannet ved Nord Universitet våren 2021. Hun er etterutdannet i tannhelse og anestesi, og er kurset i katteatferd.

Karina pdf

Karina Arhaug

Resepsjon, atferd og trening av hund

Karina har vært tilsatt i resepsjonen vår siden 2016. Hun har ansvaret for HR og lønn, og er i tillegg en trygg og rolig veileder for kunder, og spesielt for våre hundepasienter. Hun er eksepsjonelt god til å ordne opp rundt seg, og passer på at alt er på stell. Karina hjelper mange hundeeiere hos oss med hverdagsproblemer og lydighetsutfordringer.

elisabeth

Elisabeth Bryhn

Resepsjon, atferd og trening av hund

Elisabeth får deg til å føle deg hjemme når du kommer til oss og hun er god til å se utfordringer du måtte ha. Kanskje du har hatt en privat konsultasjon hos oss med Elisabeth dersom du har en utfordring knyttet til hverdagslydighet hos hund? Hun er involvert i vår kursvirksomhet som vedrører atferd og lydighet. Elisabeth sitt fremste kjennetegn er at hun gir alle hunder en stemme. Og hundene elsker henne tilbake.

Monica

Monica Kulstad

Resepsjon

Monica er en rutinert resepsjonist. Fra sine år på hotell har hun bred erfaring med kundebehandling, booking og tilrettelegging. Heldig for oss var hun også flink med hund, og hadde lyst til å jobbe tettere med det vi har som felles interesse. Fra 2018 har hun vært fast ansatt i vår resepsjon.

thumbnail_Nettside Janne JPG

Janne Pettersen Kulstad

Resepsjon

Janne er solstrålen du møter i resepsjonen. Noen må passe på at alt er der det skal, og at det som forbrukes erstattes. Dette har Janne utført med presisjon fra hun med sin entusiasme skapte sin egen stilling rett og slett ved å vise at vi trengte henne.

Jeanette

Jeanette Gundersen

Administrasjon og resepsjon

Jeanette har gjort seg selv helt uunnværlig i klinikken vår. Hun er opprinnelig revisorutdannet. Hos oss har hun kontroll på økonomien vår. Alt kan faktisk fikses når Jeanette tar tak. Når hun har tid tar hun også hånd om resepsjonen. Det har ikke lyktes oss å finne denne damas begrensninger.

Stetoskop

Vanja Elin Pedersen

Butikksjef

Vanja har ansvaret i vår avdeling på City Nord, butikken. Hun er utrolig serviceinnstilt, og skaffer til veie det utroligste kundene måtte ha bruk for. Hun er også veldig glad i å snakke hund, og det er det mange av kundene våre som også er. Hun har kontroll over drift og økonomi, og sammen med Maria har hun ansvaret for vareutvalget.

Maria

Maria Serina Kristensen

Assisterende butikksjef

Maria har har vært ansatt ved butikken siden 2016, og er nå assisterende butikksjef. Hun har bred kompetanse fra salg og service, og tar ansvaret for varebestillingen til butikken. Maria har fartstid i Dyrebeskyttelsen, og er et utpreget kattemenneske.