Avlivning og kremering

AVLIVING OG KREMERING

Det er et viktig ansvar for oss dyreeiere når vi må anerkjenne at dyret vårt er sykt eller gammelt, og vi må la det få sovne inn. Vi ønsker å gjøre den siste tiden du har med ditt dyr så bekvem som mulig.

 

Når valget er tatt har vi et eget fint rom hvor du og dine/dyrets nærmeste får være alene, med egen utgang så du/dere slipper å gå forbi andre i resepsjonen på vei ut. Veterinæren gir dyret en sprøyte med beroligende slik at dyret ditt sovner. Hvis ønskelig kan du/dere forlate før veterinæren gir den siste sprøyten, som gjør at dyret sovner inn. Ønsker du å være med til siste slutt kan du selvfølgelig det.

 

Etter dyret har sovnet inn, kan man velge å enten ta dyret med hjem, eller å sende det til kremering. Vi har et samarbeid med Ditt Smådyrkrematorium, hvor man kan velge mellom felleskremering eller separat kremering. Ved separat kremering får du asken av ditt dyr tilbake, enten i urne, som askesmykke, eller i annen oppbevaring. Ved felleskremering vil dyret kremeres sammen med andre kjæledyr.

 

Hva du ønsker skal skje med dyret etter avlivingen, kan du gjerne tenke på på forhånd, slik at du slipper det på selve dagen. Du kan gjøre opp for deg før timen, slik at du slipper å komme ut i resepsjonen igjen etterpå.

 

 

Priser
Hund avliving uten kremering Fra 1633,-
Hund avliving med felleskremering Fra 2374,-
Hund avliving med separat kremering* Fra 3726,-
Katt avliving uten kremering Fra 1341,-
Katt avliving med felles kremering Fra 1960,-
Katt avliving med separat kremering* Fra 3726,-
Exotics avliving uten kremering Fra 954,-
Exotics avliving med felles kremering Fra 1113,-
Exotics avliving med separat kremering* Fra 3726,-

*Prisen på urne kommer i tillegg