Dyrlegene Bodø åpner butikk i City Nord

 
Våre åpningstider i dag harmonerer dårlig med folks ordinære arbeidstid. I tillegg er vår nåværende butikk, og tilhørende lager, ikke tilstrekkelig i areal til at vi kan holde oppe et tilstrekkelig bredt vareutvalg. Derfor flytter vi nå hovedtyngden av vår butikk og vareassortement til nye City Nord. Klinikken forblir der den befinner seg i dag. Fra 12.11.2015 vil du dermed kunne nå oss alle hverdager 10.00-21.00, og lørdager 10.00-19.00.

I vårt nye lokale skal vi videreføre det vi fører i dag, samt få et bredere og bedre vareutvalg. Mange av dem du vil møte i butikken vil du kjenne fra før. Varen skal selges med veiledning og kunnskap. Butikken blir på hele 160 kvm. Den vil, som i dag, ikke bedrive salg av levende dyr eller fisk.

Helseopplysninger fra klinikken vil være tilgjengelig for butikkpersonalet. Således vil det bli enkelt å finne ut hvilket fôr eller produkt du har erfaring med. Spesielle anbefalinger fra veterinæren på ditt dyr vil alltid være tilgjengelig. Du vil også kunne bestille resepter, samt time på klinikken for behandling. Vi ønsker at du fortsatt skal føle trygghet og tillit hos oss.

Tags: