Dyrlegene der du er -nær deg

Dyrlegene der du er -nær deg

Nå er det 5 år siden Dyrlegene startet opp avdelingen på City Nord, og 4 år siden reetableringen av klinkken i Nordvikbygget. Begge deler har vært viktige berikelser, både for vår arbeidshverdag og for kundene våre. Vi har økt både tilgjengelighet, åpningstider, og kvaliteten på tilbudet vi kan gi. Men vi ønsker stadig å utvikle oss videre.

Nå har vi i en fase etablert oss stort og sentralt. Men tiden er moden for neste steg. Dyrlegene ønsker derfor å avsløre at vi innen 4-6 uker starter opp med klinikk nummer to, denne gangen der mange av våre kunder bor. Denne klinikken har vi kalt «Dyrlegene -nær deg», og det er akkurat det vi skal være. Og formatet skal være gjenkjennelig, men i en noe mindre skala.

Mandag denne uken begynte vi ombyggingen av et lokale sentralt på Mørkved. Her ønsker vi å tilby for eksempel vaksinetimer, helseundersøkelser, merking og attester, behandlinger i forbindelse med inn og utreise, øyekonsultasjoner og hudkonsultasjoner i første omgang. Med andre ord det vanligste mange trenger oss til i hverdagen. Tibudet vil bli utvidet med tiden om markedet etterspør dette. Klinikken vil i utgangspunktet bemannes med samme personell dere er vant til å treffe på Stormyra.

Prisliste (og åpningstilbud til nye kunder) vil komme ganske snart.

 

Vi gleder oss veldig!