Kundekveld: hvordan forberede deg best mulig til nyttårsaften med hund

Kundekveld: hvordan forberede deg best mulig til nyttårsaften med hund

Nyttårsaften er den store, nasjonale festen som kan være så forferdelig skummel for enkelte av våre firbente. I «normal-år» har Dyrlegene pleid å ha en kundekveld der eiere med nye hunder, eller hunder som tidligere har opplevd nyttårsaften som problematisk kan komme for å få råd og tips til trening og forebygging, samt orientering om alternative andre tiltak man kan sette i gang. Nå er det på tide å begynne å forberede seg igjen.

I år vil du møte Veterinær Linda Bakken Bøe, men i tillegg og aller viktigs Karina Arhaug som har lang fartstid med lydighet og hund. Mange kjenner henne fra våre hverdagslydighetskurs fra før. Sammen orienterer de om vanlige atferdsreaksjoner på frykt, samt tiltak og treningsmetoder som kan være behjelpelig. Litt avhengig av antall påmeldte pleier disse kveldene å være interaktive med god mulighet for konkrete spørsmål.

Arrangementet er gratis, og foregår onsdag 01.12.21 klokka 19.00. Påmelding er bindende, og skjer utelukkende via mail, og vi har begrenset med plasser. Det vil bli servert kaffe. Kontakt oss på post@dyrlegenebodo.no om dette er noe for deg. Det er ikke adgang for hunden i våre kurslokaler.