REHAB FOR HUND

REHAB FOR HUND

Dyrlegene Bodø er utrolig glade for å kunne presentere vårt behandlingstilbud: rehabilitering av hund, ved Marit Sand Knutsen.
Marit er utdannet rehabiliteringsterapeut på hund, og er også hundemassør. Utdannelsen har hun både fra Norge og Sverige. I tillegg har hun tatt ulike kurs innen fagfeltene massasje og rehabilitering, og holder på med videreutdanning innen dette.
Marit kan hjelpe pasienter som har problemer i bevegelsesapparatet etter operasjoner, eller hunder med artrose, spondylose, prolaps med mere. Gamle hunder kan ha god effekt av massasje og annen fysisk behandling, og hun kan hjelpe hunder med vektproblemer som trenger veiledning i trening/aktivitet.
Hun tilbyr også laserbehandling og akupressur.
Marit har jobbet i 9 år med rehabilitering av hund, og har selv en aktiv hundebakgrunn. Hun har konkurrert aktivt i bruks og lydighet med flere hunder, og ført dem fram til bruks- og LP champion. Hun har deltatt på Nordisk Mesterskap i bruks med to forskjellige hunder og har vært Norgesmester i bruks

 

Hun jobber fast på klinikken hver torsdag fra kl 16-18. Timebestilling på Mail eller telefon, post@dyrlegenebodo.no/ 755 61800.