Stolt Glimt-partner, og stolt Bodø-bedrift!

Stolt Glimt-partner, og stolt Bodø-bedrift!

Heia Glimt!

For en opptur at lille Bodø kan bidra i fotballverden med så høy kvalitet! Og så fint det er at Bodø har dem, oss, og mange andre lokale engasjerte mennesker som tør å satse. Tenke større. Tro. Det er ikke selvsagt.

Vet du egentlig hvor uvanlig det er at veterinæren du benytter ikke er eid av en større utenlandsk kjede? Hvert år forsvinner flere og flere selvstendige og lokale veterinærbedrifter, og ender opp på utenlandske hender. Flinke folk, men folk uten lokalt kjennskap og engasjement. Derfor er vi stolte av at alle Dyrlegenes avdelinger er eid av folk som bor og arbeider i Bodø, noe vi nå er alene om i vår by. At vi eksisterer er våre kunders fortjeneste. At Glimt presterer skyldes den 12. mann på Aspmyra, og alle Glimts samarbeidspartnere.

Vi forstår veldig godt betydningen av å handle lokalt, og støtte lokale tiltak og formål. Slik opprettholder vi diversitet, aktivitet og utvalg i distriktet. Vi benytter lokale regnskapsførere og handler her når lar seg gjøre. Vi velger også helst norske leverandører og mellomledd, og vi støtter ofte lokale lag og foreninger. Det er fordi vi vil at ting skal skje rundt oss, ikke alle andre steder. Vi vil at byen skal vokse og trives, og ha bredest mulig utvalg av varer og tjenester.

Glimt er for tiden vårt flaggskip. Vi er utrolig stolte over hva Glimt har fått til. De har virkelig satt byen vår på fotball-verdenskartet, slik at mange som ikke ante at vi fantes nå har et blikk mot nord. Dette skaper lokal optimisme og engasjement, som gir en synergieffekt på det lokale næringslivet. Det er derfor en selvfølgelighet at vi ønsker å være stolt glimtpartner, sammen  med mange andre lokale bedrifter.

Vi gleder oss til sesongen 2022!